Panouri solare

  • Gadgets Online:
  • 15   1 - 15
Seturi panouri solare plane cu boilere solare mici 150-500 litri. Prezentare kit panouri solare pentru apa calda IFST2,05 cu rezervor solar Panourile solare sunt sisteme performante care au capacitatea de a colecta energia de la soare si de a o transforma in energie termica pentru a incalzi mai apoi apa n... Detalii »
Categorie: Panouri Solare Plane
Rucsacuri solare, Genti solare, Gadgeturi solare. Rucsac laptop cu panouri solare cu celule fotovoltaice ARRAY 10W VOL Rucsacul ARRAY va poate atat cara cat si incarca laptopul Dumneavoastra. De asemenea va incarca telefoane mobile, tablete si camere digitale. Buzunar frontal solar este de... Detalii »
Categorie: Tehnologie Solara Fotovoltaica
Descrierea instalatiei cu panouri solare la cheie 4.5kW putere instalata cu structura de montaj pentru acoperis inclinat Instalatia cu panouri solare la cheie 4.5kW putere instalata cu structura de montaj pentru acoperis inclinat include ac... Detalii »
Categorie: Tehnologie Solara Fotovoltaica
Panouri solare cu tuburi vidate. Prezentarea panoului solar cu tuburi vidate Idella Family Vakuum Clouds IFVC 10 Panoul solar cu tuburi vidate Idella Family Vakuum Clouds IFVC 10 pentru incalzirea apei menajere este ideal pentru utilizarea in spatii comerciale si private, ... Detalii »
Categorie: Tehnologie Solara Termica
Panouri solare plane. Prezentare panou solar plan german Idella Family Standard IFST2,05 Panourile solare plane sunt instalatii solare care au suprafata plata, realizata din sticla rezistenta, si sunt folosite in general pentru incalzirea apei menajere. Fata de ... Detalii »
Categorie: Tehnologie Solara Termica
Accesorii telefoane & tablete. Tip baterie: Externa Capacitate: 5000 mAh... Detalii »
Brand: Sandberg   Categorie: Baterii
Incarcator mobil de urgenta Power Bank PowerNeed 5000 mAh cu panou solar 1.2W negru + verde Cod produs: S5000G Date tehnice: Capacitate baterie: 5000 mAh Tip baterie: Li-Polimer Dimensiuni: 142 x 75 x 14mm Greutate: 150 g Panou solar: 1.2W ... Detalii »
Categorie: Noutati
Descrierea kitului solar pentru incalzirea piscinelor cu panouri solare IFP pentru 18 mp, 24 mp si 40 mp de absorbtie solara Ideal pentru piscine, kitul solar pentru incalzirea piscinelor cu panouri solare IFP este realizat din polietilena ... Detalii »
Categorie: Tehnologie Pentru Piscina Si Sauna
Panouri solare cu tuburi vidate. Prezentare panouri solare Idella cu tuburi vidate Family Vakuum Sun IFVS 18 Panourile solare cu tuburi vidate Idella Family Vakuum Sun IFVS 18 sunt instalatii solare ce ofera un randament maxim, datorita celor 18 tuburi vidate din care sunt... Detalii »
Categorie: Tehnologie Solara Termica
Seturi panouri solare plane cu boilere solare mici 150-500 litri. Prezentarea kitului Solar termic IFST 2.08 cu stocator solar Solarbag 300 Kitul Solar termic cu doua panouri solare plane Idella Family Standard 2.08 este un sistem de incalzire a apei menajere, fiind recomandat la case, vile sau duplexuri.... Detalii »
Categorie: Panouri Solare Plane
Seturi panouri solare plane cu boiler. Descriere: Cele cinci panouri solare plane Idella Smarty One sunt fabricate in Germania si vin cu garantie de cinci ani. Setul cuprinde si un boiler cu doua schimbatoare de caldura de 300 litri. A doua sepertina a boilerului poate fi legata... Detalii »
Categorie: Panouri Solare Plane
Seturi panouri solare plane cu boiler. Descriere: Pachetul contine trei panouri solare plane Idella Smarty One cu o garantie de cinci ani, fabricate in Germania. Sistemul este monitorizat de un controler electronic care este si creierul intregii instalatii. Acest controler cites... Detalii »
Categorie: Panouri Solare Plane
Seturi panouri solare plane cu boiler. Descriere: Boilerul de 100 de litri impreuna cu panoul solar termoelectric alcatuiesc pachetul complet pentru a asigura aportul de apa calda necesar unei familii de doua persoane care locuieste intro casa, intr-o zona cu soare de intensitat... Detalii »
Categorie: Panouri Solare Plane
Periferice.
Brand: Modecom   Categorie: Tastaturi
Periferice.
Brand: Modecom   Categorie: Tastaturi
  • Gadgets Online:
  • 15   1 - 15