Cantare inteligente

  • Gadgets Online:
  • 10   1 - 10
Polar Balance este mai mult decat un cantar inteligent. Cantarul inteligent Polar Balance este un serviciu complet, care te ajuta sa iti tii sub control greutatea, intr-o maniera vesela si eficienta.... Detalii »
Brand: Polar   Categorie: Cantare Inteligente
Cantarul inteligent Fitbit Aria iti permite monitorizarea cu exactitate a greutatii, a tesutului adipos din organism si a indicelui masei corporale (BMI), pentru a oferi o imagine completa a tendintelor tale privind greutatea. Acest cantar ... Detalii »
Brand: Fitbit   Categorie: Cantare Inteligente
Cântarul inteligent Withings WS-30 măsoară instant şi perfect greutatea folosind tehnologia patentată de Controlul pozitiei ™. Cântarul wireless vă ajută să vă atingeţi obiectivele dumneavoastră prin măsurari de... Detalii »
Brand: Withings   Categorie: Cantare Inteligente
Pentru a obtine informatii exacte despre greutatea corporala, poti alege cantarul inteligent Picooc S1 Pro. Acesta are o suprafata rectangulara de 340x260mm, fiind primul cantar din industrie cu aceste dimensiuni. Cantarul are astfel o supr... Detalii »
Brand: Standard   Categorie: Gadget uri
Cantarul inteligent Picooc S3 Lite este un gadget cu ajutorul caruia vei putea sa iti analizezi in mod eficient greutatea corporala. Acesta este capabil sa masoare greutatea corporala, indicele de masa corporala, continutul de apa, procentu... Detalii »
Brand: Standard   Categorie: Gadget uri
Picooc Mini este un cantar inteligent de mici dimensiuni, cu ajutorul caruia iti vei putea analiza in mod eficient greutatea corporala. Acesta se conecteaza prin Bluetooth la smartphone-ul tau, iar aplicatia Picooc, disponibila in App Store... Detalii »
Brand: Standard   Categorie: Gadget uri
Cantarul Garmin Index ofera valorile de care aveti nevoie pentru a urmari progresul si a vedea rezultatele. Masoara greutatea, indicele de masa corporala (IMC), grasimea corporala/ apa din corp, masa osoasa si masa musculara. Va ofera o pos... Detalii »
Brand: Garmin   Categorie: Gadget uri
Fie ca sunteti un atlet in devenire sau incercati doar sa va mentineti greutatea, cantarul inteligent Garmin Index ofera valorile de care aveti nevoie pentru a urmari progresul si de a vedea rezultatele. Masoara greutatea (kg, lbs, st), ind... Detalii »
Brand: Garmin   Categorie: Gadget uri
XIAOMI Mi Smart este cantar inteligent ce va permite sa va monitorizati cu atentie greutatea corporala si evolutia acesteia in timp. Cantarul comunica cu dipozitivele inteligente cu siteme de operare iOS and Android, prin intermedul aplicat... Detalii »
Brand: Xiaomi   Categorie: Gadget uri
Brand: Picooc   Categorie: Cantare inteligente promo
  • Gadgets Online:
  • 10   1 - 10