Magazin Gadget Way

  • Gadgets Online:
  • 193   1 - 20
Adaptor microUSB - Apple Dock Connector ... Detalii »
Categorie: Adaptoare Conectica
Nu pierde niciodata o oportunitate de a face o poza grozava sau un video de pe telefonul, tableta sau camera ta, cu cardul micro SD Leef cu adaptator SD.... Detalii »
Brand: Leef   Categorie: Medii Stocare
Set de capace pentru gadget-ul Rolling Spider... Detalii »
Brand: Parrot   Categorie: Accesorii Drone
Baterie externa pentru telefon cu o capacitate de 2200 mAH Este o baterie externa, foarte utila atunci cand nu ai la dispozitie o priza unde sa incarci telefonul. ... Detalii »
Categorie: Baterii Externe
Este enervant sa iti deschizi mereu laptopul sau PC-ul pentru a incarca iPod-ul sau MP3-ul tau. Tocmai de aceea acum nu mai esti nevoit sa faci acest lucru cu adaptorul de priza USB de la Veho.... Detalii »
Brand: Veho   Categorie: Adaptoare Conectica
Va prezentam castile stereo in-aer 360 Z-1 de la Veho, capabile sa izoleze sunetul avand si sistemul de anti-incalcire.... Detalii »
Brand: Veho   Categorie: Casti
Boxa portabila wireless Veho 360 M1, datorita dimensiunii sale mici este un accesoriu esential pentru oricine detine un iPod, iPhone sau un MP3 player. ... Detalii »
Brand: Veho   Categorie: Boxe Wireless
Baterie reincarcabila pentru minidronele Parrot... Detalii »
Brand: Parrot   Categorie: Accesorii Drone
Personalizeaza-ti bratara ta Fitbit Flex pentru a se potrivi cu starea ta de spirit. Vei arata bine folosind bratara Fitbit Flex cu ajutorul bratarilor suplimentare in culori atragatoare. Trackerul Fitbit Flex nu este inclus.... Detalii »
Brand: Fitbit   Categorie: Accesorii Bratari
Castile stereo Veho 360° Z-2 au un microfon incorporat iar pe cablul castilor au sistemul de reglare al volumului.... Detalii »
Brand: Veho   Categorie: Casti
Cablu iLuv este un cablu 2-in-1 pentru incarcare si sincronizare date care dispune atat de conector Apple Lightning cat si Micro USB. Fiind certificat de Apple, acest cablu ofera transfer rapid de date si viteza de incarcare. Portabil, eleg... Detalii »
Brand: Iluv   Categorie: Adaptoare Conectica
Cablul de incarcare/transfer date de la Veho incarca si sincronizeaza dispozitivul tau Apple.... Detalii »
Brand: Veho   Categorie: Adaptoare Conectica
Baterie externa pentru telefon cu o capacitate de 5600 mAH Incarca un telefon de peste 2 ori. Este o baterie externa, foarte puternica si foarte utila atunci cand nu ai la dispozitie o priza unde sa incarci telefonul. ... Detalii »
Categorie: Baterii Externe
Ti-ai ratacit cablul de incarcare pentru Fitbit Surge? Ai uitat aseara sa iti incarci smartwatch-ul si cablul a ramasa acasa? Nici o problema! Cablul de incarcare pentru Fitbit Surge cu mufa USB iti permite incarcarea smartwatch-ului tau or... Detalii »
Brand: Fitbit   Categorie: Accesorii Bratari
Ti-ai ratacit cablul de incarcare pentru Fitbit Charge? Ai uitat aseara sa iti incarci bratara si cablul a ramasa acasa? Nici o problema! Cablul de incarcare pentru Fitbit Charge cu mufa USB iti permite incarcarea bratarii tale de fitness o... Detalii »
Brand: Fitbit   Categorie: Accesorii Bratari
Ti-ai ratacit cablul de incarcare pentru Fitbit Charge HR? Ai uitat aseara sa iti incarci bratara si cablul a ramasa acasa? Nici o problema! Cablul de incarcare pentru Fitbit Charge HR cu mufa USB iti permite incarcarea bratarii tale de fit... Detalii »
Brand: Fitbit   Categorie: Accesorii Bratari
Boxa Opower Cube Fish cu Bluetooth rezistenta la apa este perfecta pentru a asculta muzica sau pentru a prelua apelurile telefonice in baie, la dus, la piscina sau la plaja.... Detalii »
Categorie: Boxe Wireless
Baterie externa pentru telefon cu conectori de iPhone si microUSB incorporati. Este o baterie externa, mica, compacta si foarte utila atunci cand nu ai la dispoziĊ£ie o priza unde sa iti incarci telefonul. Iti incarca telefonul o data si ma... Detalii »
Categorie: Baterii Externe
Boxa waterproof cu Bluetooth, microfon si ventuza de prindere are un design unic, cu o calitate buna a sunetului. Boxa Bluetooth cu Handsfree pentru dus este o boxa rezistenta la apa ce se sincronizeaza prin Bluetooth la smartphone-ul tau c... Detalii »
Categorie: Boxe Wireless
Castile stereo Veho NPNG izoleaza zgomotul avand cablu flex cu sistemul anti-incalcire.... Detalii »
Brand: Veho   Categorie: Casti
  • Gadgets Online:
  • 193   1 - 20