Ventilatoare Camera

  • Gadgets Online:
  • 31   1 - 20
Ventilatoare Profesionale. Ventilatorul centrifugal TFV 900 Ex are un debit de aer max de 33600 m³h Aerisirea corecta e importanta nu doar pentru o clima de lucru placuta ci in multe domenii este absolut necesara din motive de protectia muncii si datorita prescripti... Detalii »
Brand: Trotec   Categorie: Ventilatoare
Ventilatoare Profesionale. Ventilatorul centrifugal TFV 600 EX are un debit de aer max de 16000 m³h Prin ventilarea si aerisirea incaperilor vor fi evacuate substantele nocive precum vaporii de vopsele si lac fumul de sudura particulele de praf monoxidul de carbon o... Detalii »
Brand: Trotec   Categorie: Ventilatoare
Ventilatoare Profesionale. Ventilatorul centrifugal TFV 300 EX are un debit de aer max de 7000 m³h Prin ventilarea si aerisirea incaperilor vor fi evacuate substantele nocive precum vaporii de vopsele si lac fumul de sudura particulele de praf monoxidul de carbon ox... Detalii »
Brand: Trotec   Categorie: Ventilatoare
Ventilatoare Profesionale. Ventilatorul centrifugal TFV 600 are un debit de aer max de 16000 m³h Acesta aspira aerul axial si il evacueaza radial ventilatorul TFV 600 nu este sensibil la aerul cu o concentratie mare de praf garantand constant randamentul inaltPrin v... Detalii »
Brand: Trotec   Categorie: Ventilatoare
Ventilatoare Profesionale. Ventilatorul centrifugal TFV 300 are un debit de aer max de 7000 m³h Acest ventilator centrifugal este unul dintre cele mai puternice ventilatoare centrifugale de inalta presiune mobile de pe piata Datorita avantajelor sale practice acest ... Detalii »
Brand: Trotec   Categorie: Ventilatoare
Ventilatoare Profesionale. Ventilatorul centrifugal TFV 100 EX are un debit de aer max de 4000 m³h Acesta este unul dintre cele mai puternice ventilatoare centrifugale de inalta presiune mobile de pe piata Datorita avantajelor practice acest ventilator se potriveste... Detalii »
Brand: Trotec   Categorie: Ventilatoare
Ventilatoare Profesionale. Ventilatorul centrifugal TFV 1200 are un debit de aer de max 54000 m³h Aspirand aerul axial si evacuandul radial acest ventilator nu este sensibil la aerul cu o concentratie mare de praf garantand constant randamentul inaltPrin ventilarea ... Detalii »
Brand: Trotec   Categorie: Ventilatoare
Ventilatoare Profesionale. Ventilatorul centrifugal TFV 100 are un debit de aer max de 4000 m³h Acesta este unul dintre cele mai puternice ventilatoare centrifugale de inalta presiune mobile de pe piata Datorita avantajelor sale practice acest ventilator se potrives... Detalii »
Brand: Trotec   Categorie: Ventilatoare
Ventilatoare casnice. Ventilatorul Turn Bimar are un debit de aer de 2338mcmin este special conceput pentru zilele calduroase raspandind aerul intrun mod direct si confortabilUsor de utilizat si de mutat in locul unde va este necesarControl permanent din telecom... Detalii »
Brand: Bimar   Categorie: Ventilatoare
Ventilatoare Profesionale. Ventilatorul centrifugal TFV 900 are un debit de aer max de 33600 m³h Datorita avantajelor sale practice acest ventilator se potriveste pentru multiple aplicatiiPrin ventilarea si aerisirea incaperilor vor fi evacuate substantele nocive pr... Detalii »
Brand: Trotec   Categorie: Ventilatoare
Ventilatoare casnice. TVE 9 produce un curent de vant racoritor Datorita dimensiunilor compacte il puteti lua usor cu dvs in birou si aduce inapoi acasaDatorita paletelor perfect calibrate TVE 9 produce un zgomot redus la prima treapta de viteza De aceea se reco... Detalii »
Brand: Trotec   Categorie: Ventilatoare
Ventilatoare casnice. Un mic ventilator cu lame inovatoare din carpa moale care rapid si in liniste propulseaza aerul acestea sunt sigure la atingere in timp ce ventilatorul se afla in miscareZippi este un ventilator electric puternic si nu necesita baterii Idea... Detalii »
Brand: Vornado   Categorie: Ventilatoare
Ventilatoare Profesionale. Ventilatorul TTV 4500 HP cu un debit max de 4500 m³h Acest ventilator de inalta capacitate va ofera toate avantajele si posibilitatile de combinare ale sistemului de accesorii de la TTV 4500 plus presiunea foarte inaltaDotarea HP inseamn... Detalii »
Brand: Trotec   Categorie: Ventilatoare
Ventilatoare Profesionale. Ventilatorul TTV 4500 are un debit max de 4500 m³h Multifunctionalul ventilator axial TTV 4500 convinge prin flexibilitatea sa in utilizare fiind si economicos Nu doar ca la acesta puteti racorda pana la 8 furtune de 100 mm dupa montarea ... Detalii »
Brand: Trotec   Categorie: Ventilatoare
Ventilatoare Profesionale. Ventilatorul axial TTV 4500 S cu un debit max de 5000 m³h la o presiune a aerului de 130 PaCarcasa robusta a ventilatorului TTV 4500 S permite stivuirea a 5 aparate pentru depozitare E dotat cu stut de furtun maner dispozitiv de fixare a c... Detalii »
Brand: Trotec   Categorie: Ventilatoare
Ventilatoare Profesionale. Ventilatoarele axiale de avans ale seriei TTV sunt recomandate acolo unde e necesara ventilarea si aerisirea rapida si simpla a unei cantitati mari de aer in conditii moderate nu foarte pretentioase de exemplu la alimentarea cu aer curat a ... Detalii »
Brand: Trotec   Categorie: Ventilatoare
Ventilatoare casnice. Ventilatorul Turn cu ionizator Clean Air Optima are un debit de aer de 520mch este special conceput pentru zilele calduroase raspandind aerul intrun mod direct si confortabilIonizatorul produce ioni negativi care interactioneza cu particule... Detalii »
Brand: Clean Air Optima   Categorie: Ventilatoare
Ventilatoare Profesionale. Ventilatorul axial TTV 2500 S are un debit de aer max de 2500 m³h la o presiune de aer de 275 Pa La TTV 2500 S pot fi racordate 5 furtune cu o lungime totala de pana la 38 mVentilatoarele seriei TTVS sunt recomandate acolo unde e necesara ... Detalii »
Brand: Trotec   Categorie: Ventilatoare
Mini ventilatorul inteligent de la Star este solutia la indemana pentru a te racori in zilele toride de vara. Acest produs de dimensiuni reduse se poate conecta la orice dispozitiv cu conector Micro-USB si este foarte silentios. Este confec... Detalii »
Brand: Star   Categorie: Gadget uri
Mini ventilatorul inteligent de la Star este solutia ideala pentru a te racori in zilele toride de vara. Acest produs de dimensiuni reduse se poate conecta la orice dispozitiv cu conector Lightning si este foarte silentios. Este confectiona... Detalii »
Brand: Star   Categorie: Gadget uri
  • Gadgets Online:
  • 31   1 - 20