Termostate

  • Gadgets Online:
  • 9   1 - 9
Avantaje termostat ambient termostat Computherm Q7 termostat centrala: Termostat digital programabil (5 perioade de timp pe zi 7 zile program diferit sau acelasi); Computherm Q7 termostat ambient este inteligent si usor de programat; Poate... Detalii »
Brand: Quantrax Ipari Kereskedelmi Es Szolgaltato Kft   Categorie: Termostate
Un termostat cu un design modern si elegant care te va ajuta sa iti setezi temperatura in casa din pat, de la birou, din vacanta sau din orice colt al lumii. Doar iti descarci aplicatia pe telefon si astfel iti poti controla si monitoriza i... Detalii »
Brand: Netatmo   Categorie: Smart Home
Avantaje termostat wireless - radio termostat Computherm Q7 RF termostat centrala: Termostat digital programabil (5 perioade de timp pe zi 7 zile program diferit sau acelasi); Computherm Q7 RF termostat wireless este inteligent si usor de ... Detalii »
Brand: Quantrax Ipari Kereskedelmi Es Szolgaltato Kft   Categorie: Termostate
Avantaje termostat centrala wireless termostat Division Gas DG 908 RF termostat radio: Termostat digital programabil (4 perioade de timp pe zi 7 zile program diferit sau acelasi); Division Gas DG 908 RF termostat centrala wireless este int... Detalii »
Brand: Division Gas Vector Enterprise   Categorie: Termostate
Transforma-ti aerul conditionat intr-un dispozitiv inteligent cu ajutorul termostatului inteligent wireless Momit Cool. Poti astfel sa-ti programezi aerul conditionat chiar si cand nu esti acasa, prin intermediul smartphone-ului tau.... Detalii »
Brand: Momit   Categorie: Smart Home
Convectoare. Termostatul BN30 ingaduie reglarea in pasi de 05 C a temperaturii la aeroterme si aparatele de aer conditionat in domeniul de 5 C pana la 30 C Pentru aceasta introduceti termostatul intre aeroterma sau clima si priza alegand temperatura dor... Detalii »
Brand: Trotec   Categorie: Aeroterme Electrice Si Tunuri De Caldura Pe Motorina
Termostat.... Detalii »
Brand: Optex   Categorie: Accesorii Control Acces
Z-wave.
Brand: Danfoss   Categorie: Sisteme De Supraveghere
FIBARO - Smart Home.
Brand: Fibaro   Categorie: Sisteme De Supraveghere
  • Gadgets Online:
  • 9   1 - 9