Gadgets Smart Home

  • Gadgets Online:
  • 106   1 - 20
Brand: Orvibo   Categorie: Internetul Viitorului
Cu Senzorul de camera wireless Elgato Eve Room afli informatii despre temperatura din interiorul casei tale precum si calitatea aerului si umiditatea.... Detalii »
Brand: Elgato   Categorie: Smart Home
Brand: Mipow   Categorie: Internetul Viitorului
Folosind senzorul de alimentare wireless si switch Elgato Eve Energy poti sa inchizi sau deschizi toate dispozitivele electronice cu o simpla atingere sau folosind comanda vocala prin intermediul lui Siri.... Detalii »
Brand: Elgato   Categorie: Smart Home
Incepe cu consola Philips Hue si creeaza-ti propriul sistem Philips Hue, exact asa cum doresti. Adauga pana la 50 de becuri inteligente Philips Hue la sistemul tau de iluminare si extinde-l pentru experiente unice in orice moment.... Detalii »
Brand: Philips Hue   Categorie: Smart Home
Module Smart Home. Soclu Z-Wave cu insurubare, AN145-2- Control de la distanta- LED indicator de stare- Material compozit pe baza de fibra de sticla rezistent la temperaturi inalte- Incarcare maxima 400W... Detalii »
Brand: Everspring   Categorie: Automatizari
Electronice. Senzor de miscare cu senzor de temperatura incorporat ZP3102EU - Detector de miscare PIR. Raza de actiune 2-10m, 120 grade - Masurare baterie - LED de stare - Tamper - Alimentare baterie 1 CR... Detalii »
Brand: Z wave   Categorie: Smart Home
Electronice. Stecher wireless Z-Wave, AN158-2 - Control de la distanta - Trimite / primeste semnale RF pentru control si actualizare status - Permite realizare de presetari functie de configurarile din centrala... Detalii »
Brand: Z wave   Categorie: Smart Home
Electronice. Stecher wireless Z-Wave, AN157-2 - Control de la distanta - Trimite / primeste semnale RF pentru control si actualizare status - Permite realizare de presetari functie de configurarile din centrala... Detalii »
Brand: Z wave   Categorie: Smart Home
Electronice. Un dispozitiv sofisticat Priza de perete cu functie de masurare a consumului de energie este un dispozitiv inteligent, plug&play;, extrem de sofisticat si controlat de la distanta. Aceasta priz... Detalii »
Brand: Fibaro   Categorie: Smart Home
Module Smart Home. Senzor de miscare cu senzor de temperatura incorporat ZP3102EU- Detector de miscare PIR.- Raza de actiune 2-10m, 120 grade- Masurare baterie- LED de stare- Tamper- Alimentare baterie 1* CR123A... Detalii »
Brand: Vision   Categorie: Automatizari
Module Smart Home. Comutator ingropat in perete 2 relee Vision ZL7432EU- Temperatura de functionare: MIN:-10℃,MAX:+60℃- Tensiune de alimentare: 90~240VAC,50/60HZ - Curent maxim: 10A@1Relay,8A@2Relay... Detalii »
Brand: Vision   Categorie: Automatizari
Module Smart Home. Detector de iluminare cu display, Z-Wave, ST815-1- Panou digital LCD iluminat pentru afisarea intensitatii luminoase, a timpului si a starii de incarcare a bateriei.- Plaja de lucru 0-3000 Lux- Alerta 60dB- Trimite / primeste semnale RF pen... Detalii »
Brand: Everspring   Categorie: Automatizari
Module Smart Home. Detector wireless usa/fereastra,Z-Wave, SM103-2- Comutator acces- Proiectat pentru utilizare la interior- Masurare baterie- LED de stare- Declansare cu separare magnetic.... Detalii »
Brand: Everspring   Categorie: Automatizari
Module Smart Home. Modul detectie la suprasarcina, Z-Wave, HAN02- Distanta de functionare:Pana la 30m in linie dreapta- Temperatura de functionare: MIN:-0℃,MAX:+40℃- Tensiune de alimentare: 220~240VAC,50HZ... Detalii »
Brand: Everspring   Categorie: Automatizari
Module Smart Home. Stecher wireless Z-Wave, AN158-2- Control de la distanta- Trimite / primeste semnale RF pentru control si actualizare status- Permite realizare de presetari functie de configurarile din centrala- Temporizare- Interogare consum... Detalii »
Brand: Everspring   Categorie: Automatizari
Module Smart Home. Stecher wireless Z-Wave, AN157-2- Control de la distanta- Trimite / primeste semnale RF pentru control si actualizare status- Permite realizare de presetari functie de configurarile din centrala- Temporizare... Detalii »
Brand: Everspring   Categorie: Automatizari
Becul inteligent LED Bluetooth Multicolor iti transforma casa cu lumini dinamice. Becul inteligent iti permite sa schimbi culoarea si intensitatea luminii si scenele din aplicatie, poti selecta culoarea preferata din mai mult de un milion d... Detalii »
Categorie: Smart Home
Becul inteligent LED Bluetooth Alb iti transforma casa cu lumini si scene din aplicatie, schimband intensitea luminii. Becul inteligent iti permite sa schimbi foarte usor setarile de lumina bazate pe fotografiile preferate, plug-and-play, p... Detalii »
Categorie: Smart Home
Un termostat cu un design modern si elegant care te va ajuta sa iti setezi temperatura in casa din pat, de la birou, din vacanta sau din orice colt al lumii. Doar iti descarci aplicatia pe telefon si astfel iti poti controla si monitoriza i... Detalii »
Brand: Netatmo   Categorie: Smart Home
  • Gadgets Online:
  • 106   1 - 20