Boxe Smart

  • Gadgets Online:
  • 186   1 - 20
Boxa cu Bluetooth rezistenta la stropire BLUN are microfon incorporat iar dimensiunea redusa si calitatea buna a sunetului o fac sa fie de neinlocuit. Boxa este rezistenta la stropire (IPX 4) si se sincronizeaza prin Bluetooth la smartphone... Detalii »
Brand: Blun   Categorie: Boxe Wireless
Boxa Bluetooth cu Handsfree si card micro SD este alegerea cea mai potrivita atunci cand doresti sa iei muzica cu tine oriunde ai merge. Boxa se sincronizeaza prin Bluetooth la smartphone-ul tau cu iOS sau Android si iti permite sa asculti ... Detalii »
Brand: Blun   Categorie: Boxe Wireless
Boxa portabila wireless Veho 360 M1, datorita dimensiunii sale mici este un accesoriu esential pentru oricine detine un iPod, iPhone sau un MP3 player. ... Detalii »
Brand: Veho   Categorie: Boxe Wireless
Dupa succesul boxei Vecto , Veho a creat o noua boxa rezistenta la apa pentru a o adauga colectiei, noua boxa Vecto Mini.... Detalii »
Brand: Veho   Categorie: Boxe Wireless
Home Cinema & Audio. MyDoodle Characters Boxa portabila KitSound Trendz Mini Buddy BearCompatibila cu telefoane mobile, tablete, PC sau orice alt dispozitiv de redare a muzicii. Baterie Li-Ion reincarcabila incorporata. Se incarca la orice device USB.Putere: 2 ... Detalii »
Brand: Kitsound   Categorie: Boxe Portabile
Boxe Wireless. Boxa Portabila Logitech Ue Megaboom 2 Brainfreeze Albastra... Detalii »
Brand: Logitech   Categorie: Gadgets
Mini boxa bluetooth portabila Colectia bluRock2 argintie... Detalii »
Brand: Promate   Categorie: Gadgets
BOOM Swimmer Duo este o boxa portabila care iti ofera o experienta audio incredibila.... Detalii »
Brand: Polk Boom   Categorie: Boxe Wireless
Boxa portabila Beoplay A2 este creata din materiale de calitate si cu un design sofisticat care combina sunetul perfect cu o eleganta impresionanta. Beoplay A2 este o boxa care iti ofera un sunet de exceptie si poate fi transportata cu usur... Detalii »
Brand: Beoplay   Categorie: Boxe Wireless
Boxa portabila wireless Veho Vecto a fost creata pentru cei care iubesc aventurile in natura, excursiile, calatoriile, drumetiile si nu numai.... Detalii »
Brand: Veho   Categorie: Boxe Wireless
Diverse. Portable 360° M3 Bluetooth wireless speaker with rechargeable battery for iPod/iPhone/iPad/Mobile phones/Bluetooth Devices/tablets/notebooks etc.Amazing, small and lightweight but perfectly formed and an essential accessory for any owner o... Detalii »
Brand: Saem   Categorie: Accesorii
Boxa portabila Bluetooth Loud Grizzly F5 cu suport pentru bicicleta, telecomanda si power bank Boxa Portabila Loud Grizzly F5 ofera un sunet HiFi foarte bun pe toate laturile acesteia (360º), tehnologie BAS (reduce distorsiunile si ech... Detalii »
Categorie: Accesorii Telefoane Mobile Si Tablete
Boxa portabila KitSound Mini Buddy Bear (urs) Boxa portabila KitSound Mini Buddy este ca o jucarie frumoasa. Desi, ca dimensiune este mica, sunetul ei este surprinzator de puternic. Daca doriti un volum si mai mare, puteti conecta doua sau ... Detalii »
Categorie: Accesorii Telefoane Mobile Si Tablete
Boxe Wireless. Boxa Portabila Logitech Ue Megaboom Rosie... Detalii »
Brand: Logitech   Categorie: Gadgets
Boxe Wireless. Boxa Portabila Logitech Ue Megaboom Albastra... Detalii »
Brand: Logitech   Categorie: Gadgets
Boxe Wireless. Car Kit -boxa Portabila Plantronics K100 Negru... Detalii »
Brand: Plantronics   Categorie: Gadgets
Brand: Akai   Categorie: Produse Resigilate
Boxă Bluetooth portabilă 360' Bluetooth Wireless Speaker (ice white)... Detalii »
Brand: Utok   Categorie: Audio
Boxă Bluetooth portabilă 360° M3 Portable Bluetooth Speaker (black)... Detalii »
Brand: Utok   Categorie: Audio
Boxa portabila JBL Xtreme rezistenta la stropire este conceputa cu o performanta ultra-puternica si o gama variata de caracteristici. Este o boxa portabila de ultima generatie cu conexiune prin Bluetooth, ce ofera un sunet stereo puternic p... Detalii »
Brand: Jbl   Categorie: Boxe Wireless
  • Gadgets Online:
  • 186   1 - 20