Subwoofere

  • Gadgets Online:
  • 12   1 - 12
Home Cinema & Audio.
Brand: Creative   Categorie: Boxe
Home Cinema & Audio.
Brand: Creative   Categorie: Boxe
greutate: 2.8Kg (net), 3.86Kg (brut); distorsiuni ... Detalii »
Brand: Dell   Categorie: Boxe
Home Cinema & Audio. TSW-90 V.3 este un subwoofer ce are in componenta sa un difuzor de 10 inch din hartie,capabil sa ofere pana la 90 de W putere cu ajutorul amplificatorului puternic integrat. Adaugand acest produs in sistemul dumneavoastra obtineti un bas pr... Detalii »
Brand: Taga Harmony   Categorie: Sisteme Home Theater
Home Cinema & Audio. TSW-200 este un subwoofer ce are in componenta sa un difuzor de 12 inch din hartie,capabil sa ofere pana la 200 de W putere cu ajutorul amplificatorului puternic integrat.Adaugand acest produs in sistemul dumneavoastra obtineti un bas profu... Detalii »
Brand: Taga Harmony   Categorie: Sisteme Home Theater
Home Cinema & Audio. TSW-120 V.2 este un subwoofer ce are in componenta sa un difuzor de 10 inch din hartie,capabil sa ofere pana la 120 de W putere cu ajutorul amplificatorului puternic integrat.Adaugand acest produs in sistemul dumneavoastra obtineti un bas p... Detalii »
Brand: Taga Harmony   Categorie: Sisteme Home Theater
Home Cinema & Audio. De dimensiuni mai mici, dar cu performante impresionante de bas profund, PSW110 este subwoofer-ul ce completeaza perfect sistemul de muzica sau film intr-o incapere de dimensiuni medii sau mici. Incinta robusta din MDF este proiectata si re... Detalii »
Brand: Polk Audio   Categorie: Sisteme Home Theater
Home Cinema & Audio. Numar canale 5.1 Blu-Ray 3D Nu Redare Blu-Ray Nu Redare DVD Nu Redare CD Nu DLNA Nu Suport HDMI-CEC Da Putere Putere RMS 600 W Putere difuzor frontal 200 W Putere difuzor central 100 W Putere difuzor satelit 200 W Putere subwoofer 100 W For... Detalii »
Brand: Pioneer   Categorie: Sisteme Home Theater
  • Gadgets Online:
  • 12   1 - 12