Drone video

  • Gadgets Online:
  • 38   1 - 20
MiniDrona Parrot Hydrofoil este un robot hibrid cu o stabilitate si agilitate uimitoare care poate functiona atat pe apa cat si in aer. Imediat ce motoarele sunt deschise, partea de sus a Hydrofoliilor se pozitioneaza perpendicular pe struc... Detalii »
Brand: Parrot   Categorie: Joaca
MiniDrona Parrot Jumping Race este o adevarata masina de curse apta sa accelereze rapid cu viteza de 13 km pe ora. Echipata cu un motor puternic si cu roti mari pentru o tractiune perfecta, MiniDrona Parrot Jumping Race atinge pana la aproa... Detalii »
Brand: Parrot   Categorie: Joaca
Plonjeaza in intuneric cu MiniDrona Jumping Night! MiniDrona Parrot Jumping Night poate vedea in intuneric. Trebuie doar sa activezi luminile LED prin aplicatia gratuita FreeFlight 3 si sa reglezi intensitatea. De asemeni, poate trimite sem... Detalii »
Brand: Parrot   Categorie: Joaca
Bratul de drona stanga-spate este un inlocuitor pentru GoPro Karma in caz ca originalul este deteriorat. Are un motor integrat si uneltele pentru montare sunt incluse.... Detalii »
Brand: Gopro   Categorie: Accesorii Drone
Bratul de drona stanga-fata este un inlocuitor pentru GoPro Karma in caz ca originalul este deteriorat. Are un motor integrat si uneltele pentru montare sunt incluse.... Detalii »
Brand: Gopro   Categorie: Accesorii Drone
Bratul de drona dreapta-spate este un inlocuitor pentru GoPro Karma in caz ca originalul este deteriorat. Are un motor integrat si uneltele pentru montare sunt incluse.... Detalii »
Brand: Gopro   Categorie: Accesorii Drone
Bratul de drona dreapta-fata este un inlocuitor pentru GoPro Karma in caz ca originalul este deteriorat. Are un motor integrat si uneltele pentru montare sunt incluse.... Detalii »
Brand: Gopro   Categorie: Accesorii Drone
XIAOMI Mi Drone este o drona performanta, ce iti ofera filmari la rezolutie 1920 X 1080p 60fps si un zbor lin cu miscari rapide si precise. Mi Drone este foarte usor de utilizat, chiar si de catre incepatori. Prin simpla apasare a unui buto... Detalii »
Brand: Xiaomi   Categorie: Drone
DJI Matrice M600 este un sistem de zbor modular profesional, dispunand de 6 motoare, fiind deopotriva puternic si usor de manevrat. DJI Matrice M600 reprezinta o platforma ce raspunde atat la exigentele cameramanilor profesionisti cat si al... Detalii »
Brand: Dji   Categorie: Drone
Geanta de transport Kast Hard Shell pentru dronele DJI. Cu o greutate de aproximativ 1.73kg si dimensiuni de 460x330x225 mm, este solutia perfecta pentru transportul dronelor, avand interior din spuma si compartimente modelate pentru protec... Detalii »
Brand: Kast   Categorie: Accesorii Drone
â giroscop stabilizare cu 6 axe â miscare pe toate axele (flip & roll) â LED-uri multicolore pentru o vizibilitate sporita (LED light modes) â timp de zbor : 7 min. / timp de incarcare : 90 min. â distanta maxima operare : 50-80 m Dime... Detalii »
Brand: Standard   Categorie: Gadget uri
DJI Inspire 1 ND8 este un filtru cu densitate neutra destinat dronelor Inspire 1 dotate cu camera video Zenmuse X3. Folosind un filtru cu densitate neutra veti putea obtine timpi de expunere mai lungi, obtinand efecte interesante. Astfel ve... Detalii »
Brand: Dji   Categorie: Accesorii Drone
DJI Inspire 1 ND16 este un filtru cu densitate neutra destinat dronelor Inspire 1 dotate cu camera video Zenmuse X3. Folosind un filtru cu densitate neutra veti putea obtine timpi de expunere mai lungi, obtinand efecte interesante. Astfel v... Detalii »
Brand: Dji   Categorie: Accesorii Drone
Think Tank Airport Helipak este un rucsac special conceput pentru transportul dronelor Phantom alaturi de accesoriile lor. Rucsacul este confectionat din material ultrarezistent la abraziune si intemperii, In interior, rucsacul Helipack dis... Detalii »
Brand: Think Tank   Categorie: Rucsacuri Foto video
Multimedia.
Brand: Parrot   Categorie: Sisteme De Supraveghere
Multimedia.
Brand: Parrot   Categorie: Sisteme De Supraveghere
Brand: Dji   Categorie: Drone promo
Brand: Dji   Categorie: Drone promo
Brand: Star   Categorie: Drone
Brand: Star   Categorie: Drone
  • Gadgets Online:
  • 38   1 - 20