Software

  • Gadgets Online:
  • 6   1 - 6
Wacom Intuos Creative Stylus 2 este un stylus cu functioalitati avansate, compatibil cu tabletele Apple iPad. Cu o sensibilitate ridicata - 2048 niveluri de presiune - si conectivitate rapida prin Bluetooth, Wacom Intuos Creative Stylus 2 i... Detalii »
Brand: Wacom   Categorie: Software
Olympus Studio 2 este un program de editare a imaginilor digitale, destinat atat fotografilor amatori cat si profesionisti. Softul ofera functii variate pentru a va asista in munca dumneavoastra, de exemplu examinarea si selectarea celui ma... Detalii »
Brand: Olympus   Categorie: Software
Adobe Lightroom 6 este varianta stand alone a celebrului program de editare. Lightroom 6 introduce cateva imbunatatiri notabile, atat pe partea de performanta si viteza, cat si din punct de vedere al instrumentelor de editare. Adobe Lightro... Detalii »
Brand: Adobe   Categorie: Software
Brand: Dell   Categorie: Software
Nikon Capture NX2 - urmasul imbunatatit al lui Capture NX Capture NX2 este succesorul instrumentului de editare foto Capture NX, lansat in 2006. Capture NX2 mentine interfata predecesorului sau, pastrand ideea centrala de editare direct pe ... Detalii »
Brand: Nikon   Categorie: Software
Vegas Pro 13 este un software NLE (editor non linear) proiectat pentru creativitate la maxim. Include instrumente avansate de arhviare, monitorizare audio precisa, si aplicatia Vegas Pro Connect pentru iPad. Vegas Pro 13 vine in pachet cu D... Detalii »
Brand: Sony   Categorie: Software
  • Gadgets Online:
  • 6   1 - 6