Smart Home

  • Gadgets Online:
  • 64   1 - 20
Electronice. Bypassul Fibaro 2 este un dispozitiv complementar dimmerului Fibaro FGD212. Instalarea sa permite dimmerului sa functioneze cu becuri cu un consum foarte mic de energie, cum ar fi de exemplu un singur... Detalii »
Brand: Fibaro   Categorie: Smart Home
Electronice. Soclu Z-Wave cu insurubare, AN145-2 - Control de la distanta - LED indicator de stare - Material compozit pe baza de fibra de sticla rezistent la temperaturi inalte - Incarcare maxima 400W... Detalii »
Brand: Z wave   Categorie: Smart Home
Becul inteligent LED Bluetooth Alb iti transforma casa cu lumini si scene din aplicatie, schimband intensitea luminii. Becul inteligent iti permite sa schimbi foarte usor setarile de lumina bazate pe fotografiile preferate, plug-and-play, p... Detalii »
Categorie: Smart Home
Electronice. Stecher cu dispozitiv de variatie a luminozitatii, Z-Wave - Control de la distanta - Trimite / primeste semnale RF pentru control si actualizare status - Permite realizare de presetari functie de c... Detalii »
Brand: Z wave   Categorie: Smart Home
Electronice. Detector wireless usa/fereastra,Z-Wave, SM103-2 - Comutator acces - Proiectat pentru utilizare la interior - Masurare baterie - LED de stare - Declansare cu separare magnetic.... Detalii »
Brand: Z wave   Categorie: Smart Home
Electrice.
Brand: Logilink   Categorie: Smart Home
Folosind Becul inteligent Philips Hue White 9.5W A60 E27 te poti juca cu nuante, contraste, lumina alba si spectrul de culori pentru a crea iluminatul ideal pentru starea ta de spirit. Adauga becul inteligent Philips Hue la sistemul tau de ... Detalii »
Brand: Philips Hue   Categorie: Smart Home
Electronice. Stecher wireless Z-Wave, AN157-2 - Control de la distanta - Trimite / primeste semnale RF pentru control si actualizare status - Permite realizare de presetari functie de configurarile din centrala... Detalii »
Brand: Z wave   Categorie: Smart Home
Cu becul inteligent Veho Kasa te poti bucura de iluminarea cu intensitate reglabila avand si un consum redus de energie prin intermediul aplicatiei de pe telefonul tau mobil. Durata de viata de 15.000 ore, 7,5 watt (40W convertiti)... Detalii »
Brand: Veho   Categorie: Smart Home
Electronice. Modul comutator mascat Vision ZL7421EU - Distanta de functionare:Pana la 30m in linie dreapta - Temperatura de functionare: MIN:-10, MAX:+60 - Tensiune de alimentare: 90~240VAC,50/60HZ - Curen... Detalii »
Brand: Z wave   Categorie: Smart Home
Becul inteligent LED Bluetooth Multicolor iti transforma casa cu lumini dinamice. Becul inteligent iti permite sa schimbi culoarea si intensitatea luminii si scenele din aplicatie, poti selecta culoarea preferata din mai mult de un milion d... Detalii »
Categorie: Smart Home
Electronice. Senzorul universal binar FIBARO este un modul wireless ce imbunatateste functionalitatea oricarui senzor cu iesire binara, facand posibila comunicarea acestuia cu sistemul inteligent FIBARO si cu rete... Detalii »
Brand: Fibaro   Categorie: Smart Home
Folosind senzorul de contact Elgato Eve Door & Window afli cum sa iti imbunatatesti modul de viata si cum poti face din casa ta un loc in care resursele sunt consumate in mod inteligent.... Detalii »
Brand: Elgato   Categorie: Smart Home
Elgato Smart Key conecteaza cheile tale cu iPhone-ul, iar iPhone-ul te poate anunta cand ti-ai uitat cheile, unde le-ai lasat si chiar te poate ajuta sa le gasesti emitand un semnal sonor. Tot timpul la indemana, Elgato Smart Key este creat... Detalii »
Brand: Elgato   Categorie: Smart Home
Becul inteligent Elgato Avea iti transforma casa cu lumini dinamice. Poti avea o seara relaxanta iar pentru dimineata iti poti seta alarma cu lumina de trezire. Folosind Elgato Avea te poti trezi cu lumina unui rasarit natural chiar in dorm... Detalii »
Brand: Elgato   Categorie: Smart Home
Electronice. Priza Smart Wi-Fi Gembird EG-PM1W-001. EG-PM1W-001 este o priza smart wi-fi cu optiuni extise de management. Aceasta permite pornirea/oprirea alimentarii prin intermediul retelei WiFi, a internetulu... Detalii »
Brand: Gembird   Categorie: Smart Home
Electronice. Contact fereastra-usa Vision ZD2102EU - Comutator acces - Comutator extern - Masurare baterie - LED de stare - Declansare cu separare magnetic.... Detalii »
Brand: Z wave   Categorie: Smart Home
Electronice. Modul detectie la suprasarcina, Z-Wave, HAN02 - Distanta de functionare:Pana la 30m in linie dreapta - Temperatura de functionare: MIN:-0, MAX:+40 - Tensiune de alimentare: 220~240VAC,50HZ... Detalii »
Brand: Z wave   Categorie: Smart Home
Electronice. Stecher wireless Z-Wave, AN158-2 - Control de la distanta - Trimite / primeste semnale RF pentru control si actualizare status - Permite realizare de presetari functie de configurarile din centrala... Detalii »
Brand: Z wave   Categorie: Smart Home
Electronice. Variator mascat in perete Vision ZL7433EU220 - Distanta de functionare:Pana la 30m in linie dreapta - Temperatura de functionare: MIN:-10, MAX:+60 - Tensiune de alimentare: 90~240VAC,50/60HZ -... Detalii »
Brand: Z wave   Categorie: Smart Home
  • Gadgets Online:
  • 64   1 - 20