Resigilate

  • Gadgets Online:
  • 6   1 - 6
Sony SW2 este un ceas cu NFC, un dispozitiv de notificare wireless pentru smartphone Èi o telecomanda pentru telefon, care va imbogateste experienta de utilizare a sistemului de operare Android, oferind moduri inedite de comunicare. SW 2 e... Detalii »
Brand: Sony   Categorie: Resigilate
HTC Desire 526G+ este un un smartphone dual sim ce dispune de un display generos de 4.7'', procesor octa-core de 1.7GHz, are un design simplu si o multime de noi functii foto-video care te vor ajuta sa imortalizezi momentele speciale intr-u... Detalii »
Brand: Htc   Categorie: Resigilate
V1 Viper este un smartphone dotat cu un procesor Quad Core de 1,2 GHz si un ecran IPS LCD de 4,7â cu Gorilla Glass, acesta se pozitioneaza cu fermitate in topul celor mai performante smartphone-uri din Romania. Sistemul de operare Android ... Detalii »
Brand: Allview   Categorie: Resigilate
Brand: Polaroid   Categorie: Resigilate
HTC DESIRE 820G Plus este telefon de top de la HTC cu procesor pe 64 de biti. Acesta are ecran de 5,5 inch la 1280 x 720 pixeli, doua camere, de 13 Mpx, si, respectiv, 8 Mpx. HTC DESIRE 820G Plus ofera viteza, afisare clara, fotografii, muz... Detalii »
Brand: Htc   Categorie: Resigilate
HTC ONE M8 este un smartphone de top, cu dotari de ultima generatie si finisaj metalic super elegant. Pe langa componentele hardware premium, HTC ONE M8 impresioneaza prin carcasa metalica (90%), camera foto dubla cu senzor 1/3' si sunetul ... Detalii »
Brand: Htc   Categorie: Resigilate
  • Gadgets Online:
  • 6   1 - 6