Purtabile

  • Gadgets Online:
  • 4   1 - 4
Fitbug Orb este un dispozitiv de buzunar combinat cu un program online pentru a te ajuta in gestionarea nutritiei tale, monitorizarea activitatii si indeplinirea propriilor obiective personale si are autonomie a bateriei de 6 luni. Fitbug O... Detalii »
Brand: Fitbug   Categorie: Purtabile
Monitorul de ritm cardiac Polar FT4 este conceput pentru fitness si antrenament incrucisat.Este destinat celor care doresc activitati de baza, in functie de ritmul cardiac pentru a isi mentine antrenamentul simplu.Cand nu este folosit pentr... Detalii »
Brand: Polar   Categorie: Purtabile
Zepp Golf este un sistem format dintr-un senzor de miscare si o aplicatie gratuita care te ajuta sa analizezi si sa iti imbunatatesti miscarile antrenamentul tau de golf. Tot ce trebuie sa faci este sa atasezi Zepp Golf unei manusi de golf ... Detalii »
Brand: Zepp   Categorie: Purtabile
Pentru prima data in istoria tenisului, acum poti sa iti analizezi fiecare miscare a jocului tau pe smartphone sau pe tableta pentru ca apoi sa iti poti imbunatati tehnica. Senzorul de miscare inteligent Zepp 3D poate fi atasat cu usurinta ... Detalii »
Brand: Zepp   Categorie: Purtabile
  • Gadgets Online:
  • 4   1 - 4