Baterii Externe

  • Gadgets Online:
  • 15   1 - 15
Baterie externa pentru telefon cu o capacitate de 2200 mAH Este o baterie externa, foarte utila atunci cand nu ai la dispozitie o priza unde sa incarci telefonul. ... Detalii »
Categorie: Baterii Externe
Baterie externa pentru telefon cu o capacitate de 5600 mAH Incarca un telefon de peste 2 ori. Este o baterie externa, foarte puternica si foarte utila atunci cand nu ai la dispozitie o priza unde sa incarci telefonul. ... Detalii »
Categorie: Baterii Externe
Baterie externa pentru telefon cu conectori de iPhone si microUSB incorporati. Este o baterie externa, mica, compacta si foarte utila atunci cand nu ai la dispoziţie o priza unde sa iti incarci telefonul. Iti incarca telefonul o data si ma... Detalii »
Categorie: Baterii Externe
Cu un design ingenios şi subțire, Twister 3000 are două cabluri care pot fi înlocuite, o carcasă din policarbonat rezistentă la zgarieturi și multe caracteristici electronice. Această nouă baterie externă reîncărcabil... Detalii »
Brand: Colia   Categorie: Baterii Externe
Baterie externa pentru telefon cu o capacitate de 12000 mAH, cu un cablu cu 2 mufe de iesire - micro USB sau Apple Lightning. Este o baterie externa, subtire, usoara, eleganta si puternica, ceea ce o face sa fie foarte utila atunci cand nu ... Detalii »
Categorie: Baterii Externe
Baterie externa pentru telefon cu o capacitate de 17600 mAH, cu 3 mufe de iesire. Incarca un telefon de peste 5 ori si o tableta de peste 3 ori, in functie de capacitatea bateriei gadgetului. Este o baterie externa, extrem de puternica si f... Detalii »
Categorie: Baterii Externe
Bateria externa Pebble Verto incarca cele mai populare telefoane mobile avand o putere de a incarca de mai bine de 2 ori un Apple iphone sau un smartphone, astfel tu vei avea mereu telefonul incarcat si pregatit de plecare.... Detalii »
Brand: Veho   Categorie: Baterii Externe
Aceasta baterie externa reprezinta cea mai buna solutie de a-ti mentine incarcate dispozitivele portabile, atunci cand esti pe drum. Este exact ce-ti trebuie pentru a incarca iPhone/iPad sau dispozitive Android prin intermediul unui conecto... Detalii »
Brand: Macally   Categorie: Baterii Externe
Cu un design ingenios şi subțire, Twister 6000 are două cabluri care pot fi înlocuite, o carcasă din policarbonat rezistentă la zgarieturi și multe caracteristici electronice. Această nouă baterie externă reîncărcabil... Detalii »
Brand: Colia   Categorie: Baterii Externe
Bateria Pebble Explorer are o capacitate de 8400mAh si are doua iesiri USB special create pentru a incarca doua dispozitive in acelasi timp.... Detalii »
Brand: Veho   Categorie: Baterii Externe
Bateria externa Mobee Magic Juice este prima din lume special conceputa pentru a incarca dispozitivele dumneavoastra mobile prin conexiune USB sau prin inductie. Cu o capacitate de 5200 mAh, acest gadget este un must-have pentru orice poses... Detalii »
Brand: Mobee   Categorie: Baterii Externe
Aceasta husa de protectie ofera peste 14 ore suplimentare de vorbit si protectie la impact pentru iPhone 6 Plus, pentru a va mentine conectat si echipat pe toata durata zilei.... Detalii »
Brand: Mophie   Categorie: Baterii Externe
Aceasta husa de protectie cu adevarat avansata ofera o incarcare rapida si durata de viata a bateriei telefonului iPhone 6 crescuta cu pana la 100%, pentru a va mentine alimentat si protejat in timpul celor mai aglomerate zile sau a celor m... Detalii »
Brand: Mophie   Categorie: Baterii Externe
Aceasta husa de protectie cu adevarat avansata ofera o incarcare rapida si durata de viata a bateriei telefonului iPhone 6 crescuta cu pana la 120%, pentru a va mentine alimentat si protejat in timpul celor mai aglomerate zile sau a celor m... Detalii »
Brand: Mophie   Categorie: Baterii Externe
Mophie Juice Pack Ultra 3950 mAh pentru iPhone 6 este husa cu incarcare cu adevarat avansata oferind incarcare rapida si o durata de viata a bateriei telefonului iPhone 6 crescuta cu pana la 150%.... Detalii »
Brand: Mophie   Categorie: Baterii Externe
  • Gadgets Online:
  • 15   1 - 15