Acumulator Ultracell 12v 7ah

Acumulator Ultracell 12v 7ah
70.00
Cumpara »

Descriere Produs

Acumulator Ultracell 12v 7ah
Brand: Ultracell   Categorie: Altele
Bateriile Ultracell fac parte din familia bateriilor AGM VRLA (Valve Regulated Lead Acid) sunt baterii etanșe uscate cu plumb-acid fără mentenanță cu descărcare lentă. Astfel se potrivesc la aplicațiile care au sarcina relativ stabilă (ex. UPS-uri sisteme de telecomunicații sisteme de securitate iluminat de siguranță)

Produse similare

Set incarcator si acumulator R2CR5. Curent de incarcare: 300-350mA Tensiune de incarcare: 3.7/7.3V Capacitate acumulator: 500mAh Tensiune acumulator: 6V... Detalii »
Brand: Power 3000   Categorie: Incarcatoare Foto video Laptop
Eneride E Pan DMW-BLG 10 E este un acumulator replacement pentru Panasonic DMW-BLG 10 E. Acest acumulator ofera o performanta ridicata, calitate Li-Ion si protectie impotriva supraincarcarii accidentale sau a scurt circuitelor.... Detalii »
Brand: Eneride   Categorie: Acumulatori Foto video Laptop
Hahnel HL-EL8 este un acumulator Li-Ion replace de tip Nikon EN-EL8. Inlocuitor pt Nikon EN-EL8 Capacitate 730mAhH / 2.7Wh Tip acumulator Lithium Ion Voltaj: 3.7v Dimensiuni: LxWxH:46.60x35.45x5.20 mm... Detalii »
Brand: Hahnel   Categorie: Acumulatori Foto video Laptop
Acumulator pentru lampile circulare Hakutatz VL-240R / Hakutatz VL-480R. Acesta poate fi folosit si ca acumulator extern pentru a incarca dispozitive cu USB. Capacitate acumulator : 4400mAH... Detalii »
Brand: Hakutatz   Categorie: Accesorii Foto Studio
Accesorii. Cu acumulatorul suplimentar pentru masina de gaurit cu acumulator PSCS 1012V sunteti dotat pentru o utilizare flexibila si de lunga durataCu ajutorul acestuia puteti incarca un acumulator in timp ce lucrati fara probleme cu celalaltDate teh... Detalii »
Brand: Trotec   Categorie: Scule Electrice Si Unelte
Accesorii. Cu acumulatorul suplimentar pentru masina de gaurit cu acumulator PSCS 1016V sunteti dotat pentru o utilizare flexibila si de lunga durataCu ajutorul acestuia puteti incarca un acumulator in timp ce lucrati fara probleme cu celalaltDate teh... Detalii »
Brand: Trotec   Categorie: Scule Electrice Si Unelte
Accesorii. Cu acumulatorul suplimentar pentru masina de gaurit cu acumulator PSCS 1020V sunteti dotat pentru o utilizare flexibila si de lunga durataCu ajutorul acestuia puteti incarca un acumulator in timp ce lucrati fara probleme cu celalaltDate teh... Detalii »
Brand: Trotec   Categorie: Scule Electrice Si Unelte
Power3000 NL560B-089 este un acumulator replace tip Sony BP-U60, BP-U30. Acumulatorul dispune de 4 LED-uri ce permite verificarea nivelul de energie ramas in acumulator.... Detalii »
Brand: Power 3000   Categorie: Acumulatori Foto video Laptop