Microfon Cu Amplificare Mic Vision

Microfon Cu Amplificare Mic Vision
50.00
Cumpara »

Descriere Produs

Microfon Cu Amplificare Mic Vision
Brand: Secpral   Categorie: Microfoane
Microfon cu amplificare. -35dB/mV

Produse similare

Casti Serioux EVO6600 stereo negru+argintiu cu microfon Model: EVO6600 Asculta muzica preferata si vorbeste cu toti prietenii tai pe internet, acum cu castile SRXS-H480MV ! Amplificare si filtrare a muzicii si a vocii. Casti externe stereo ... Detalii »
Categorie: Accesorii Si Periferice Pentru Pc Si Laptop uri
Dji Phantom Backpack este un rucsac dedicat dronelor DJI Phantom 1, 2, 3, 4, Phantom 2 Vision si Vision+. Rucsacul Dji Phantom Backpack este prevazut cu compartimente dedicate pentru: 1 drona DJI Phantom 1, 2, 3, 4 Phantom 2 Vision si Visio... Detalii »
Brand: Dji   Categorie: Rucsacuri Foto video
60 fps, se poate fixa pe monitor LCD, reglaje multiple... Detalii »
Brand: Dell   Categorie: Camere Web
Acum, folosindu-ti aratatorul si degetul mare ca microfon si receptor, poti vorbi la smartphone. Manusile cu bluetooth va permit sa raspundeti la telefon fara a fi necesara scoaterea sa din buzunar. Sistemul cu un buton permite sa raspundet... Detalii »
Brand: Kitvision   Categorie: Gadget uri
DJI Wi-Fi Range Extender este un dispozitiv destinat este Quadcopterului DJI Phantom 2 Vision + Acest dispozitiv este menit sa extinda raza de comunicare intre drona si dispozitivului mobil inteligent dotat cu Wi-Fi. Conexiunea Wi-Fi oferit... Detalii »
Brand: Dji   Categorie: Accesorii Drone
Tx Lite Module este compatibil cu DJI Phantom 1, FC40, Phantom 2, 2 Vision, 2 Vision+, DJI Flame Wheel F330, F450, F550 si are o acoperire de semnal de pana la 1 km. Dispune de 8 canale de comunicare.... Detalii »
Brand: Dji   Categorie: Accesorii Drone
Tren de aterizare de rezerva pentru quadcopterul DJI Phantom 2 Vision. Este important sa aveti intotdeauna o un set de rezerva in cazul unor evenimente nedorite la aterizare.... Detalii »
Brand: Dji   Categorie: Accesorii Drone
Tren de aterizare de rezerva pentru quadcopterul DJI Phantom 2 Vision+. Este important sa aveti intotdeauna o un set de rezerva in cazul unor evenimente nedorite la aterizare.... Detalii »
Brand: Dji   Categorie: Accesorii Drone