Suport Din Plastic Pentru Camera Kmw Km-sp3

Suport Din Plastic Pentru Camera Kmw Km-sp3
11.00
Cumpara »

Descriere Produs

Suport Din Plastic Pentru Camera Kmw Km-sp3
Brand: Kmw   Categorie: Suporti Supraveghere Video
Suport din plastic pentru camera

Produse similare

Suport de perete din plastic pentru camere box. Dimensiune: 160 (L) x 80 mm. Masa maxima suportata: 1.5 kg. Unghi inclinare 120. unghi rotire 360.... Detalii »
Brand: Secpral   Categorie: Suporti Supraveghere Video
Suport pentru camere video supraveghere dome Hikvision DS-2CC51DxS-VPIR. DS-2CD21xx-(I); plastic; dimensiuni ?110120120mm.... Detalii »
Brand: Hikvision   Categorie: Suporti Supraveghere Video
Suport plastic videointerfoane seria DT... Detalii »
Brand: V tech   Categorie: Accesorii Interfoane
Electromagnet pentru usi din plastic cu deschidere la exterior. suport de 2.3 m inclus. Alimentare: 12 Vcc Consum: 2x460 mA Forta de retinere: 2x150 kg Montare: aplicat Rezistent la apa: Nu Dimensiuni: 2300(L)x26(l)x100(H) mm... Detalii »
Brand: Oem   Categorie: Yale
Suport tip stand universal pentru tableta Suport reglabil pentru tableta , se poate aseza pe masa sau birou Material: cadru metalic Culoare: argintiu cu picioare negre din plastic... Detalii »
Categorie: Promotii
Acesta este un rucsac rezistent cu acoperitoare din plastic ABS pentru protectie completa. Poate acomoda un iPad, o sticla de apa, un aparat foto compact etc. si dispune de un sistem de curele pentru a putea monta camerele video de actiune ... Detalii »
Brand: Rollei   Categorie: Rucsacuri Foto video
Suport de gat cu difuzor si buton PTT pentru statiile cu 2 pini. Suportul are un sistem de casti integrat cu buton PTT si VOX. Castile se pot monta intr-un suport de plastic daca nu sunt folosite.Poza are caracter informativ pentru a arata ... Detalii »
Brand: Midland   Categorie: Statii Radio Pmr
Suport de perete pentru senzorii din seriile XDH1 si TTA Permite orientare 45 Material: plastic. ... Detalii »
Brand: Pyronix   Categorie: Accesorii Alarma