Suport Din Plastic Pentru Camera Kmw Km-sp3

Suport Din Plastic Pentru Camera Kmw Km-sp3
11.00
Cumpara »

Descriere Produs

Suport Din Plastic Pentru Camera Kmw Km-sp3
Brand: Kmw   Categorie: Suporti Supraveghere Video
Suport din plastic pentru camera

Produse similare

Suport de perete din plastic pentru camere box. Dimensiune: 160 (L) x 80 mm. Masa maxima suportata: 1.5 kg. Unghi inclinare 120. unghi rotire 360.... Detalii »
Brand: Secpral   Categorie: Suporti Supraveghere Video
Suport plastic videointerfoane seria DT... Detalii »
Brand: V tech   Categorie: Accesorii Interfoane
Suport pentru camere video supraveghere dome Hikvision DS-2CC51DxS-VPIR. DS-2CD21xx-(I); plastic; dimensiuni ?110120120mm.... Detalii »
Brand: Hikvision   Categorie: Suporti Supraveghere Video
Suport camera Visual 360 cu fixare cu ventuza. Se fixeaza pe suprafetele perfect drepte (in special din sticla, de ex. parbriz auto). Fixarea se face prin apasarea clapetei special destinate, iar demontarea, prin ridicarea ei. Camera se fix... Detalii »
Brand: Allview   Categorie: Accesorii Camere Video Sport
Suport de gat cu difuzor si buton PTT pentru statiile cu 2 pini. Suportul are un sistem de casti integrat cu buton PTT si VOX. Castile se pot monta intr-un suport de plastic daca nu sunt folosite.Poza are caracter informativ pentru a arata ... Detalii »
Brand: Midland   Categorie: Statii Radio Pmr
Suport tip stand universal pentru tableta Suport reglabil pentru tableta , se poate aseza pe masa sau birou Material: cadru metalic Culoare: argintiu cu picioare negre din plastic... Detalii »
Categorie: Promotii
Electromagnet pentru usi din plastic cu deschidere la exterior. suport de 2.3 m inclus. Alimentare: 12 Vcc Consum: 2x460 mA Forta de retinere: 2x150 kg Montare: aplicat Rezistent la apa: Nu Dimensiuni: 2300(L)x26(l)x100(H) mm... Detalii »
Brand: Oem   Categorie: Yale
Suport de perete pentru senzorii din seriile XDH1 si TTA Permite orientare 45 Material: plastic. ... Detalii »
Brand: Pyronix   Categorie: Accesorii Alarma