Manfrotto Professional Holster Plus 40

Manfrotto Professional Holster Plus 40
279.00
Cumpara »

Descriere Produs

Manfrotto Professional Holster Plus 40
Brand: Manfrotto   Categorie: Tocuri
Manfrotto Professional Holster Plus 40 este un toc foto compact si robust ce este dedicat transportului si protectiei unui aparta foto D-SLR cu obiectiv motat, alaturi de un alt obiectiv sau blitz aditional si acumulatori, carduri de memorie, filtre, etc. Pe langa protectie si transport comod, beneficiati de buzunare suplimentare pentru accesorii, interior customizabil prin despartitoarele cu arici, curea de umar captusita, husa de ploaie si un design modern si practic.

Produse similare

Manfrotto Professional Holster Plus 30 este toc foto compact si robust ce este dedicat transportului si protectiei unui aparta foto D-SLR cu obiectiv motat, alaturi de un alt obiectiv sau blitz aditional si acumulatori, carduri de memorie, ... Detalii »
Brand: Manfrotto   Categorie: Tocuri
Manfrotto Professional Holster Plus 20 este o geanta foto compacta si robusta ce este dedicata transportului si protectiei unui aparta foto D-SLR cu obiectiv motat, alaturi de un alt obiectiv sau blitz aditional si acumulatori, carduri de m... Detalii »
Brand: Manfrotto   Categorie: Tocuri
Manfrotto Advanced Holster L este un toc foto conceput special pentru a transporta si proteja un aparat foto DSLR mediu cu teleobiectiv zoom montat (70-200mm), precum si accesorii marunte in buzunarele laterale si in buzunarul interior. Man... Detalii »
Brand: Manfrotto   Categorie: Tocuri
Manfrotto Advanced Holster Medium este un toc foto conceput special pentru a transporta si proteja un aparat foto DSLR mediu cu obiectiv wide montat (16-35mm) si accesorii marunte.... Detalii »
Brand: Manfrotto   Categorie: Tocuri
Manfrotto Advanced Holster S este un toc cu un design modern si functional, proiectat special pentru a transporta in siguranta aparatul dumneavoastra DSLR cu obiectiv atasat si alte accesorii. Tocul este prevazuta cu doua buzunare laterale ... Detalii »
Brand: Manfrotto   Categorie: Tocuri
Geanta foto Vivace 30 este ideala pentru 1 DSLR cu obiectiv de kit (sau similar), atasat. Buzunarul din fata este recomandat pentru un mini-trepied Manfrotto Modo-Poket, carduri, baterii sau cabluri. Accesul la aparat se face foarte rapid. ... Detalii »
Brand: Manfrotto   Categorie: Tocuri
Manfrotto Professional Shoulder Bag 10 este o geanta de umar pentru un aparat foto DSLR impreuna cu pana la trei obiective sau blituri suplimentare. Este prevazuta cu buzunare laterale, buzunar spate si buzunar frontal, toate cu fermoar, pe... Detalii »
Brand: Manfrotto   Categorie: Genti Foto
Digital Holster Harness V2.0 este o centura independenta pentru montarea unui toc Digital Holster V2.0 in fata trunchiului. Digital Holster Harness V2.0 permite fotografului sa transporte aparatul foto fara sa aibe grija balansului tocului.... Detalii »
Brand: Think Tank   Categorie: Centuri Foto