Kast Clapper Board

Kast Clapper Board
142.80
Cumpara »

Descriere Produs

Kast Clapper Board
Brand: Kast   Categorie: Accesorii Video Diverse
Kast Clapper Board este un accesoriu de baza pentru orice filmare care necesita montaj ulterior. Permite gestionarea eficienta a cadrelor si secventelor, precum si un punct de referinta pentru efectuarea corectiei de culoare.

Produse similare

Kathay Clock Clapper Board este un ceas in forma de clacheta. Reprezinta cadoul ideal pentru pasionatii de film. Afiseaza atat ora, cat si data.... Detalii »
Brand: Kast   Categorie: Promotionale F64
Hama 'Clapper Board' este o rama foto portret, pentru fotografii 10 x 15 cm. - Rama portret cu aspect de clapper board - Culori: alb si negru - Cu suport... Detalii »
Brand: Hama   Categorie: Rame Si Albume Foto
Dedoweigert Film Black clapper board este o clacheta cu dimensiunile 25x32 cm, ideala pentru filmarile profesionale, permitandu-va sa identificati rapid scena si cadrul.... Detalii »
Brand: Dedolight   Categorie: Accesorii Video Diverse
Kast HOT-F7S este un adaptor ce permite montarea blitz-urilor cu pin central sau a declansatoarelor pe aparatele foto Sony NEX3 si NEX5N.... Detalii »
Brand: Kast   Categorie: Accesorii Diverse
Kast Clamp KSC-12 este un set de 10 cleme, foarte utile pentru fixarea fundalurilor textile.... Detalii »
Brand: Kast   Categorie: Fundaluri Foto Studio
Rucsac foto Kast K8 in care pot incapea 2 aparate foto DSLR si maxim 4 obiective si diverse alte accesorii mai mici.... Detalii »
Brand: Kast   Categorie: Rucsacuri Foto video
Kast PA-001 este un album cu dimensiunile 27.2 x 19.5cm, inele metalice si coperti cartonate. Specificatii: Dimensiuni coperta: 27.1 X19 cm Dimensiuni interioare: 25.8 x 18.5 cm Poate gazdui 180 de fotografii cu diagonala de 5 inch sau 120 ... Detalii »
Brand: Kast   Categorie: Accesorii Diverse
Kast Gopro Accessories All IN One este un set complet de sisteme de prindere si protectii destinat camerelor video de actiune Go Pro Hero. Setul contine 69 de piese individuale.... Detalii »
Brand: Kast   Categorie: Accesorii Camere Video Sport