Htc 10 Evo - 5.5 Octa-core 32gb 3gb Ram 4g - Gri

Htc 10 Evo - 5.5  Octa-core  32gb  3gb Ram  4g - Gri
2749.90
Cumpara »

Descriere Produs

Htc 10 Evo - 5.5 Octa-core 32gb 3gb Ram 4g - Gri
Brand: Htc   Categorie: Telefoane Mobile
Noul telefon HTC 10 Evo are un corp complet din metal ce combina stilul sofisticat cu un sunet adapatat pentru tine. HTC 10 Evo are un ecran mare cu o diagonala de 5.5'', un procesor Qualcomm MSM8994 Snapdragon 810 cu 32GB memorie interna si 3GB RAM. Camera de 16MP cu stabilizare optica te ajuta sa nu pierzi niciun moment, indiferent de tipul de iluminare. Mai mult, acum ai un control profesional asupra pozelor tale, cu fisiere RAW si posibilitatea de a folosi timpi de expunere lungi pentru efecte cat mai creative. Ecran cu diagonala de 5.5'' Procesor Qualcomm MSM8994 Snapdragon 810 3GB RAM 32GB memorie interna Camera principala: 16 MP, f/2.0, OIS

Produse similare

Emtec B1000 este un memorystick cu interfata USB 2.0 si capacitate de 32GB, fiind ideal pentru stocarea de muzica, imagini, filme sau documente. Acest stick dipune de un sistem culisant de protectie a conectorului USB. Capacitate (GB): 32GB... Detalii »
Brand: Emtec   Categorie: Stick uri Usb
SanDisk Cruzer Edge 32GB este o unitate flash USB ce ofera un spatiu de stocare de 32 GB, ideal pentru stocarea de muzica, imagini, filme sau documente. Capacitate generoasa de 32GB Stocheaza in siguranta si transfera filme, melodii, fotogr... Detalii »
Brand: Sandisk   Categorie: Stick uri Usb
Cardul Lexar microSDHC 1800x UHS-II 32GB este un card micro SD ce ofera viteze de transfer ridicate si este recomandat pentru filmare Full HD, 3D si 4K, fiind ideal pentru camerele video de actiune sau pentru duispozitivele inteligente de u... Detalii »
Brand: Lexar   Categorie: Carduri Memorie
Sony 32GB SDHS UHS-1 U3 SF32UZ este un card de memorie cu viteze de transfer foarte ridicate: citire - 95MB/s si scriere - 90 MB/s. Sony 32GB SDHS UHS-1 U3 SF32UZ este recomandat pentru filmari 4K sau Full HD la bitrate ridicat.... Detalii »
Brand: Sony   Categorie: Carduri Memorie
Cardul de memorie format microSDHC cu o capacitate de 32GB si viteze de transfer de pana la 45MB/s este ideal pentru inregistrarea si redarea de continut video Full HD.... Detalii »
Brand: Lexar   Categorie: Carduri Memorie
SanDisk Cruzer Blade 32GB este o unitate flash USB ce ofera un spatiu de 32 GB, ideal pentru stocarea de muzica, imagini, filme sau documente.... Detalii »
Brand: Sandisk   Categorie: Stick uri Usb
Cardul Compact Flash SanDisk Ultra CF 32GB asigura o viteza de transfer de pana la 50 MB/s si este recomandat pentru filmare la rezolutie Full HD. Este recomandat aparatelor foto DSLR entry-level si mid-range. - Tip card : Compact Flash - C... Detalii »
Brand: Sandisk   Categorie: Carduri Memorie
KODAK EKTRA pune accentul pe fotografie, este un hibrid intre un telefon si functiile unui DSLR. Simplitatea Kodak iti da liberatatea sa suprinzi si sa impartasesti fiecare moment. EKTRA are un procesor Deca-Core, 3GB RAM si 32GB memorie in... Detalii »
Brand: Kodak   Categorie: Telefoane Mobile