Casca Bluetooth Youth Alb

Casca Bluetooth Youth Alb
129.90
Cumpara »

Descriere Produs

Casca Bluetooth Youth Alb
Brand: Xiaomi   Categorie: Casti audio

Produse similare

Brand: Xiaomi   Categorie: Casti audio
Cu casca bluetooth Cellularline aveti mainile libere in timpul conversatiilor telefonice! Casca este proiectata pentru a se potrivi confortabil. Ofera un sunet clar. Casca Cellularline va permite sa ascultati muzica preferata sau sa purtati... Detalii »
Brand: Cellular Line   Categorie: Casti Si Boxe
Casca Bluetooth mono Jabra BT2046 este compatibila cu telefoane cu Bluetooth v2.1 si 1.1. Suporta Bluetooth v2.1 si 1.1 Sniff mode: SCO, eSCO, EDR Auto pairing Microfon Omni Directional... Detalii »
Brand: Jabra   Categorie: Casti Si Boxe
Casca Bluetooth mono Jabra BT2045 este compatibila cu orice telefon cu functie bluetooth. Suporta Bluetooth v2.1 Auto Pairing Microfon Omni Directional cu filtru de reducere a zgomotului... Detalii »
Brand: Jabra   Categorie: Casti Si Boxe
Kit Statie radio CB + casca cu Bluetooth cu buton PTT + adaptor Bluetooth... Detalii »
Brand: Pni   Categorie: Kituri Statii Radio
Casca Bluetooth Plantronics ML10 te ajuta sa vorbesti la telefon usor si eficient, lasandu-ti mainile libere pentru a realiza alte actiuni necesare in viata cotidiana. Casca este foarte confortabila si gelul intraauricular cu care este proi... Detalii »
Brand: Plantronics   Categorie: Casti Si Boxe
Handsfree (casca) bluetooth mono Jabra BT2046 Model: BT2046 Date tehnice: Versiune Bluetooth: v2.1 + eSCO & EDR Sunet clar Durata convorbire: pana la 8 ore Durata in regim de asteptare: pana la 10 zile Dimensiuni (L x W x H): 2.1 x 0.6 ... Detalii »
Categorie: Accesorii Telefoane Mobile Si Tablete
Plantronics Voyanger Legend este o casca Bluetooth ce reduce nivelul zgomotului, vantul si ecoul in cadrul apelurilor, oferind astfel un sunet de o calitate excelenta, indiferent de conditiile de mediui. Design-ul ergonomic asigura o poziti... Detalii »
Brand: Plantronics   Categorie: Casti Si Boxe