Leagoo Lead 5 Dual Sim White

Leagoo Lead 5 Dual Sim White
549.00
Cumpara »

Descriere Produs

Leagoo Lead 5 Dual Sim White
Brand: Leagoo   Categorie: Telefoane Mobile
Leagoo Lead 5 Dual Sim se remarca prin forma speciala a marginilor si rama din aluminiu care ii dau siguranta si un aspect placut. Telefonul foloseste un procesor Cortex A7 Quad Core de 1,3 GHz ceea ce face ca acesta sa fie un telefon foarte puternic (performante ridicate si un consum mic), cu un pret foarte bun. Cu ecran HD IPS de 5 inch, tactil, capacitiv si o rezolutie HD de 854 x 480 pixeli, acest smartphone ofera o vizualizare excelenta si o imbunatatire a luminii (NTSC 70%). Ecranul ofera culori placute si unghiuri de vizualizare mai bune decat un ecran normal. Deblocare prin gesturi. Atinge ecranul desenand un simbol pentru a apela la diverse functii: linie verticala - mesaje; c - camera; s - setari; m - muzica; linie orizontala - contacte; w - browser. Capacitatea mare (2800 mAh) a bateriei va ofera o autonomie de 2-5 zile. Sistemul de operare Android 4.4. KitKat permite o comutare rapida intre aplicatii, un consum mic de energie si imbunatatiri privind grafica. Telefonul dispune de o camera spate de 8 megapixeli si o camera frontala de 3.2 megapixeli pentru a lua imagini de calitate superioara. Cu ajutorul senzorului QJ Cmos sau a flash-ului inteligent HDR puteti capta imagini senzationale. Memoria interna de 8GB poate fi extinsa pana la 64GB prin intermediul unui card micro SD, suficient pentru acest tip de ecran si procesor. Pachetul contine: Telefonul Leagoo Lead 5, casti cu fir, baterie, cablu USB, sursa alimentare

Produse similare

Husa tip carte alba pentru telefonul Leagoo Lead 3 Date tehnice: Husa tip carte (flip cu deschidere laterala) Culoare: alb Model special conceput pentru o potrivire perfecta cu telefonul Leagoo Lead 3 Inchiderea sigura, cu magnet Protectie ... Detalii »
Categorie: Accesorii Telefoane Mobile Si Tablete
Husa tip carte albastra pentru telefonul Leagoo Lead 3 Date tehnice: Husa tip carte (flip cu deschidere laterala) Culoare: albastru Model special conceput pentru o potrivire perfecta cu telefonul Leagoo Lead 3 Decupaje personalizate pentru ... Detalii »
Categorie: Accesorii Telefoane Mobile Si Tablete
Husa tip carte neagra (cu decupaj frontal) pentru telefonul Leagoo Lead 2 Date tehnice: Husa tip carte cu decupaje pentru vizualizare informatii de pe ecran Inlocuieste capacul din spate al telefonului Culoare: negru Model special conceput ... Detalii »
Categorie: Accesorii Telefoane Mobile Si Tablete
Husa tip carte neagra (cu decupaj frontal) pentru telefonul Leagoo Lead 1 Date tehnice: Husa tip carte cu decupaje pentru vizualizare informatii de pe ecran Inlocuieste capacul din spate al telefonului Culoare: negru Model special conceput ... Detalii »
Categorie: Accesorii Telefoane Mobile Si Tablete
Husa tip carte gri deschis pentru telefonul Leagoo Lead 7 Date tehnice: Husa tip carte (flip cu deschidere laterala) Material: fata - material de foarte buna calitate si placut la atingere; spate din material plastic semitransparent Culoare... Detalii »
Categorie: Accesorii Telefoane Mobile Si Tablete
Husa tip carte neagra pentru telefonul Leagoo Lead 7 Date tehnice: Husa tip carte (flip cu deschidere laterala) Model special conceput pentru o potrivire perfecta cu telefonul Leagoo Lead 7 Rama in care se fixeaza telefonul este realizata d... Detalii »
Categorie: Accesorii Telefoane Mobile Si Tablete
Leagoo Lead 7 Dual Sim este un telefon cu un procesor Quad Core de 1,3 GHz ARM Cortex A7. Procesorul grafic POWERVR permite rularea rapida in regim multitasking, streaming, navigarea sau rularea unui joc. Smartphone-ul este dotat cu sistem ... Detalii »
Brand: Leagoo   Categorie: Telefoane Mobile
Leagoo Lead 3 este un smartphone cu display de 4,5 si cu procesor Quad Core de 1,3 GHz, extrem de bun. Este neasteptat de subtire si de performant. Materialul din care este facut (plastic de foarte buna calitate) are un design atragator, da... Detalii »
Brand: Leagoo   Categorie: Telefoane Mobile