Solutie Igienica Pentru Apa Liqvit 250 Ml

Solutie Igienica Pentru Apa Liqvit 250 Ml
39.00
Cumpara »

Descriere Produs

Solutie Igienica Pentru Apa Liqvit 250 Ml
Brand: Trotec   Categorie: Umidificatoare Aer
Solutie igienica pentru evitarea aparitiei germenilor algelor mucegaiului sau bacteriilor Acest produs exclusiv de la Trotec poate fi utilizat multiplu de exemplu la umidificatoare de aer fantane de camera vaporizatoare pentru corpuri de incalzit Se combate aparitia germenilor algelor mucegaiului si bacteriilor Scad depunerile de calc Se reduc depunerile mineraliere Se prelungeste durata de functionare a filtrelor de evaporare Scade tensiunea superficiala a apei pana la 30 mai multa capacitate de evaporareLa 10 litri de apa e suficienta adaugarea a 25ml LiQVit pentru a mentine apa igienica

Produse similare

Solutie igienica pentru evitarea aparitiei germenilor mucegaiului sau bacteriilor din apa Acest produs exclusiv de la Trotec poate fi utilizat multiplu de ex la umidificatoare de aer fantane de camera vaporizatoare pentru corpuri de incalz... Detalii »
Brand: Trotec   Categorie: Umidificatoare Aer
Condor Foto CO01604 este o solutie de efect ce permite obtinerea picaturilor artificiale, util fotografilor pentru aplicarea pe fructe, legume, sticle, etc.. Aceasta solutie are compozitie diferita de a apei, picaturile rezistind mai mult t... Detalii »
Brand: Condor Foto   Categorie: Accesorii Foto Studio
SecoSan Stick 60 pastreaza calitatea apei in rezervoare cu un volum de pana la 60 de litriSecoSan impiedica inmultirea germenilor printrun principiu foarte simplu prin ioni de argint  Ionii de argint protejeaza efectiv apa contra germenilo... Detalii »
Brand: Trotec   Categorie: Umidificatoare Aer
Ferric Ammonium Citrate, Green este o solutie folosita in laborator pentru fabricarea cianotipurilor.... Detalii »
Brand: Standard   Categorie: Solutii Procesare Foto
R2 este o solutie multifunctionala si compacta pentru a adauga accesorii smartphone-ului tau. O solutie modulara pentru a transporta studio-ul foto si video in orice calatorie. R2 te va ajuta sa spui povesti mai convingatoare prin adaugarea... Detalii »
Brand: Shoulderpod   Categorie: Accesorii Diverse
Stick SecoSan pentru umidificator Trotec B25 E Acesta impiedica inmultirea germenilor printrun principiu foarte simplu prin ioni de argint Datorita suprafetei sale speciale active antimicrobian ionii de argint vor fi cedati direct la bacter... Detalii »
Brand: Trotec   Categorie: Umidificatoare Aer
Solutie pentru curatarea senzorului. Daca nu sunteti sigur in ceea ce priveste natura petelor de pe senzorul camerei foto, VDust Plus este solutia perfecta pentru dumneavoastra. Solutia este destinata indepartarii petelor provocate de apa s... Detalii »
Brand: Visible Dust   Categorie: Curatare Senzori Foto
Photographic Solutions PEC-12 este o solutie fara apa ce indeparteaza toate petele aparute pe suprafetele pozitivelor color si alb-negru, negative si fotografii (printuri). PEC-12 indeparteaza urmele lasate de creioanele cerate, reziduurile... Detalii »
Brand: Eclipse photosolution   Categorie: Accesorii Laborator Foto