Accesoriu Polar Wearlink Banda Neteda Masura Xs - S (negru)

Accesoriu Polar Wearlink  Banda Neteda  Masura Xs - S (negru)
55.00
Cumpara »

Descriere Produs

Accesoriu Polar Wearlink Banda Neteda Masura Xs - S (negru)
Brand: Polar   Categorie: Produse Resigilate
Tip produs: Curea,Culoare: Negru,Marimea: XS - S

Produse similare

Polar Pro Promic este un microfon menit sa asigure un sunet excelent filmariolor realizate cu camerele video de actiune GoPro Hero. Acest microfon stereo se monteaza direct pe camera video, fara am necesita accesorii suplimentare, cabluri, ... Detalii »
Brand: Polar Pro   Categorie: Accesorii Camere Video Sport
Polar... Detalii »
Brand: Polar   Categorie: Accesorii
Acum iti poti asorta monitorul de activitate Polar A300 cu tinutele tale zilnice prin bratarile in culorii vii cu 6 optiuni de culoare.... Detalii »
Brand: Polar   Categorie: Bratari Fitness
Acum iti poti asorta monitorul de activitate Polar A360 cu tinutele tale zilnice prin bratarile in culorii vii cu 5 optiuni de culoare.... Detalii »
Brand: Polar   Categorie: Bratari Fitness
Ceasul de fitness Polar FT60 este un monitor pentru ritmul cardiac cu program de antrenament saptamanal. Obțineți rezultatele dorite cu indrumare de la Polar FT60. Programul de antrenament STAR creeaza antrenamente saptamanale cu obiectiv... Detalii »
Brand: Polar   Categorie: Bratari Fitness
Polar Balance este mai mult decat un cantar inteligent. Cantarul inteligent Polar Balance este un serviciu complet, care te ajuta sa iti tii sub control greutatea, intr-o maniera vesela si eficienta.... Detalii »
Brand: Polar   Categorie: Cantare Inteligente
Monitorul de activitate Polar A300 este creat special pentru a te simti bine si a arata impecabil. Polar A300 este dispozitivul potrivit pentru oricine doreste sa isi monitorizeze activitatea 24/7 si sa obtina indrumare pentru a-si indeplin... Detalii »
Brand: Polar   Categorie: Smartwatch
Polar A360 este primul dispozitiv etans de urmarire pentru fitness, care ofera atat informatii despre ritmul cardiac, cat si recomandari Polar pentru antrenament personalizat, precum si monitorizarea non-stop a activitatii. Are chiar si fun... Detalii »
Brand: Polar   Categorie: Bratari Fitness