Senzori Suplimentari Pentru Camera Netatmo Welcome

Senzori Suplimentari Pentru Camera Netatmo Welcome
445.00
Cumpara »

Descriere Produs

Senzori Suplimentari Pentru Camera Netatmo Welcome
Brand: Netatmo   Categorie: Smart Home
Senzorii Netatmo detecteaza orice miscare in casa ta. Amplaseaza senzorii in dreptul cailor de acces principale si primeste notificari direct pe telefonul tau mobil ori de cate ori senzorii detecteaza miscari neobisnuite in aceste zone. Pentru ca senzorii simt vibratiile, tu poti fi notificat chiar inainte de a se intampla o intrare nedorita in casa ta.

Produse similare

Camera video de supraveghere Netatmo Welcome cu recunoasterea fetei stie intotdeauna cine este acasa la tine. Camera video Netatmo Welcome iti trimite o situatie exacta a persoanelor care au trecut pragul casei tale, direct pe telefonul tau... Detalii »
Brand: Netatmo   Categorie: Smart Home
Cu statia meteo Netatmo vei putea descoperi mediul tau inconjurator si iti vei putea maximiza bunastarea.Statia meteo Netatmo masoara nivelul de confort al aerului din casa ta. De asemenea, iti ofera informatii vitale cu privire la nivelul ... Detalii »
Brand: Netatmo   Categorie: Smart Home
Un termostat cu un design modern si elegant care te va ajuta sa iti setezi temperatura in casa din pat, de la birou, din vacanta sau din orice colt al lumii. Doar iti descarci aplicatia pe telefon si astfel iti poti controla si monitoriza i... Detalii »
Brand: Netatmo   Categorie: Smart Home
Senzori Parcare. Kit senzori parcare Waeco pentru spate Recomandat la camioane Kit-ul contine:4 senzori cu ultrasunete ( cablu de 2.5m );1 unitate centrala ( rezistenta la apa );1 display ( afiČ™aj acustic cu cablu de alimentare de 15m );materiale de fixare... Detalii »
Brand: Waeco   Categorie: Car Audio
Visible Dust - Spatula in V pentru senzori APS-C (1,6X) este fabricata dintr-un material puternic absorbant cu doua straturi (DHAP). Forma in V permite o manevrabilitate sporita si favorizeaza un contact minim cu peretii camerei senzorului,... Detalii »
Brand: Visible Dust   Categorie: Curatare Senzori Foto
Visible Dust - Spatula in V pentru senzori APS-C (1,3X) este fabricata dintr-un material puternic absorbant cu doua straturi (DHAP). Forma in V permite o manevrabilitate sporita si favorizeaza un contact minim cu peretii camerei senzorului,... Detalii »
Brand: Visible Dust   Categorie: Curatare Senzori Foto
Mother si senzorii Motion Cookies sunt o familie de senzori inteligenti si versatili ce au grija de tine si de familia ta si care pot fi configurati rapid sa efectueze ce functie doresti, functie care poate fi schimbata oricand doresti. Mot... Detalii »
Categorie: Casa Si Birou
Sony PXW-X160 este o camera video profesionala ce ofera un spectru larg de aplicabilitate, de la filmari de evenimente pana la productii tv. Aceasta camera video dispune de tehnologie si dotari de top, oferind imagini Full HD de o calitate ... Detalii »
Brand: Sony   Categorie: Camere Video Profesionale