Baterie Externa Colia Power Twister 6000

Baterie Externa Colia Power Twister 6000
191.61
Cumpara »

Descriere Produs

Baterie Externa Colia Power Twister 6000
Brand: Colia   Categorie: Baterii Externe
Cu un design ingenios şi subțire, Twister 6000 are două cabluri care pot fi înlocuite, o carcasă din policarbonat rezistentă la zgarieturi și multe caracteristici electronice. Această nouă baterie externă reîncărcabilă sigur va deveni cel mai bun prieten al smartphone-ului tău.

Produse similare

Cu un design ingenios şi subțire, Twister 3000 are două cabluri care pot fi înlocuite, o carcasă din policarbonat rezistentă la zgarieturi și multe caracteristici electronice. Această nouă baterie externă reîncărcabil... Detalii »
Brand: Colia   Categorie: Baterii Externe
Incarcatorul solar Colia.Power Photon E7W Pro este un încărcător solar portabil, fabricat în România, realizat din materiale rezistente ce permit utilizarea lui cu succes in exterior.... Detalii »
Brand: Colia   Categorie: Incarcatoare Solare Portabile
Incarcatorul solar Photon S4W este modelul economic al gamei Colia Power, avand ca scop incarcarea bateriilor externe. Poate genera pana la 400 mA pe standardul USB. Pretul scazut fata de celelalte modele face acest model mult mai accesibil... Detalii »
Brand: Colia   Categorie: Incarcatoare Solare Portabile
Brand: Celly   Categorie: Acumulatori telefoane
Brand: Mophie   Categorie: Acumulatori telefoane
Brand: Interphone   Categorie: Acumulatori telefoane promo
One Plus Power Bank este o baterie externa Li-Po cu capacitate de 10000 mAh care poate incarca doua dispozitive simultan.... Detalii »
Brand: Oneplus   Categorie: Acumulatori Externi
Cu ajutorul bateriei externe Power Pouch U500, nu vei mai ramane niciodata fara baterie la telefon. Aceasta te va salva in toate situatiile cand ai nevoie sa dai un telefon important si constati ca telefonul tau a ramas fara baterie. Il con... Detalii »
Brand: Emtec   Categorie: Acumulatori Externi