Baterie Externa Blue Star 5600 Mah

Baterie Externa Blue Star 5600 Mah
86.00
Cumpara »

Descriere Produs

Baterie Externa Blue Star 5600 Mah
Categorie: Baterii Externe
Baterie externa pentru telefon cu o capacitate de 5600 mAH Incarca un telefon de peste 2 ori. Este o baterie externa, foarte puternica si foarte utila atunci cand nu ai la dispozitie o priza unde sa incarci telefonul.

Produse similare

Baterie externa pentru telefon cu o capacitate de 17600 mAH, cu 3 mufe de iesire. Incarca un telefon de peste 5 ori si o tableta de peste 3 ori, in functie de capacitatea bateriei gadgetului. Este o baterie externa, extrem de puternica si f... Detalii »
Categorie: Baterii Externe
Baterie externa pentru telefon cu o capacitate de 12000 mAH, cu un cablu cu 2 mufe de iesire - micro USB sau Apple Lightning. Este o baterie externa, subtire, usoara, eleganta si puternica, ceea ce o face sa fie foarte utila atunci cand nu ... Detalii »
Categorie: Baterii Externe
Baterie externa pentru telefon cu o capacitate de 2200 mAH Este o baterie externa, foarte utila atunci cand nu ai la dispozitie o priza unde sa incarci telefonul. ... Detalii »
Categorie: Baterii Externe
Incarcator mobil de urgenta Power Bank 5600 mAh Date tehnice: Tensiune de alimentare: AC110V-220V Capacitate acumulator: 5600mAh Voltaj iesire: 5V Voltaj intrare: 5V Iesire curent: 1500 mA Intrare curent: 800 mA Temperatura de lucru: -10 gr... Detalii »
Categorie: Noutati
Bateria externa reprezinta un acumulator extern de rezerva pentru telefonul dvs. Aceasta baterie este un accesoriu 2 in 1, o baterie externa si o husa destinata protejarii telefonului.... Detalii »
Brand: Samsung   Categorie: Acumulatori Externi
Bateria externa Star este accesoriul de care ai nevoie pentru a extinde durata de functionare a dispozitivelor tale. Cu o capacitate de 4000 mAh, aceasta iti va reincarca gadget-urile rapid si usor. Bateria dispune de un conector USB, fiind... Detalii »
Brand: Star   Categorie: Acumulatori Externi
Baterie externa pentru telefon cu conectori de iPhone si microUSB incorporati. Este o baterie externa, mica, compacta si foarte utila atunci cand nu ai la dispoziţie o priza unde sa iti incarci telefonul. Iti incarca telefonul o data si ma... Detalii »
Categorie: Baterii Externe
Brand: Star   Categorie: Acumulatori telefoane